Спирали для вейпа
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Инна Томашевская

ПовідомленняНаписане: 27 березня 2025 20:49    Початкове запитання
27 березня 2025 20:49 з Инна Томашевская

Добрый вечер!
Нужны хорошие спирали, чтобы не менять каждые три дня. Наматывать самому не хочу. Какие готовые взять?
Какие магазины можете посоветовать?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Andrey Egorov

ПовідомленняНаписане: 27 березня 2025 20:50    
27 березня 2025 20:50 з Andrey Egorov

Самый простой вариант без намотки - это Fused Clapton или Alien Coils, они дают отличный вкус и дольше служат, чем обычные. Если паришь MTL, тогда подойдут мелкие Clapton 1.0 Ом. А если хочется что-то мощное – бери Staple или Framed Alien. Я беру такие штуки в Dr.Smok https://drsmoke.org/komplektuyushchie/spirali/ у них всегда нормальный выбор и адекватные цены.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Жижа для вейпа altanka 1 09 квітня 2025 11:02 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Картридж для вейпа forumukraine 0 07 травня 2025 11:39 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Как правильно выбрать готовую базу для вейпа kiev 3 18 березня 2025 23:23 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Жижа для вейпа iformaciya 0 13 травня 2025 18:45 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Товары для вейпа forumukraine 1 14 січня 2025 19:13 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Все для вейпа kiev 8 12 січня 2025 17:23 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Все для вейпа sehong 5 12 січня 2025 17:24 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.