Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Индис
|
Написане: 22 лютого 2025 19:41 Початкове запитання | |
|
Підкажіть, будь ласка, де можна замовити ефективні засоби від акне? Хочу знайти якісну продукцію, яка допоможе позбутися висипань, але водночас буде безпечною для шкіри. Бажано, щоб магазин мав хороший вибір і швидку доставку. |
|
Догори |
|
 |
Brok
|
Написане: 22 лютого 2025 20:10 | |
|
Коли я почала шукати ефективний засіб для догляду за шкірою, то зрозуміла, що вибір величезний. У мене чутлива шкіра, і більшість засобів або пересушують її, або викликають подразнення. Подруга порадила мені гель perolite a бо їй він дуже допоміг. Я замовила його через каталог сайту, і вже через кілька днів посилка була в мене. Відразу сподобалась текстура – легка, швидко вбирається. Після кількох тижнів використання я помітила позитивні зміни: шкіра стала чистішою, менше запалень. Найбільше радує, що гель не пересушує, а навпаки – робить шкіру гладенькою. Тепер це мій маст-хев у догляді за обличчям! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 139/500 |
server load: 18% |
Freeboard.at |
server time: 0.13s |
board activity: 10973 |
|