Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Andrey Egorov

|
Написане: 26 жовтня 2024 20:48 Початкове запитання | |
|
Які особливості варто врахувати при виборі меблів для ванної кімнати? |
|
Догори |
|
 |
Mike Trincher

|
Написане: 26 жовтня 2024 20:50 | |
|
Коли ми вибирали меблі для ванної, звернули увагу на їх функціональність. Наприклад, потрібні були шафки з відділеннями для зберігання всього необхідного. Я рекомендую звертати увагу на меблі з магазину Дім Інтер'єру www.dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/aqua-rodos , які мають висувні ящики — це дуже зручно, особливо якщо у вас маленька ванна кімната. |
|
Догори |
|
 |
Раф на Лавандовом
|
Написане: 07 грудня 2024 11:47 | |
|
Порадьте меблі для ванної кімнати, які не бояться вологи і легко чистяться. Де знайти щось доступне за ціною? |
|
Догори |
|
 |
Инна Томашевская

|
Написане: 07 грудня 2024 11:47 | |
|
Привіт! Я вам пропоную наступне: подивіться пропозиції Аква Родос https://aquarodos.ua Їхні корпусні меблі зроблені з матеріалів, стійких до вологи, і легко доглядаються. До того ж, зараз у них знижки: 40% на зимові колекції, а до свята Миколая — розпродаж до 70%. У мене така шафка, і вона чудово справляється з умовами ванної кімнати. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 376/500 |
server load: 10% |
Freeboard.at |
server time: 0.14s |
board activity: 9802 |
|