Корм для собак
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lastochka1

ПовідомленняНаписане: 28 жовтня 2024 09:44    Початкове запитання
28 жовтня 2024 09:44 з Lastochka1

Petslike.ua стал для меня настоящей находкой! Заказывала здесь https://petslike.ua/ru/category/sobaki/goduvannia/vitamini-ta-dobavki комплекс витаминов для активных собак. Менеджеры подробно проконсультировали и помогли выбрать именно то, что нужно моему псу для поддержки энергии. Цены здесь вполне адекватные, а акционные предложения и бонусы приятно удивляют. Посылка пришла вовремя, всё было тщательно упаковано. Моя собака с радостью принимает витамины, и я уже вижу, что она стала более активной и бодрой. Рекомендую всем владельцам собак!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення AIM
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Корм для собак altanka 0 05 вересня 2024 15:42 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Який корм краще для літніх собак Farmina чи Monge altanka 0 14 січня 2025 17:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Корм для собак altanka 0 28 жовтня 2024 09:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Корм для собак interes 0 28 жовтня 2024 09:43 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Farmina для собак – хто пробував Ваші враження SnakesFilmforum 0 14 січня 2025 16:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Корм для домашних животных kiev 1 28 липня 2024 11:09 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Корм для животных ukraineponadyse 223 05 вересня 2024 15:47 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень корм для котиків Monge fixare 0 10 січня 2025 12:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень чи хтось пробував змінювати корм на інший для різноманітності kiev 0 10 грудня 2024 15:57 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Допоможіть обрати якісний корм для мого улюбленця ukraineponadyse 2 14 січня 2025 16:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Чи хтось годує своїх собак Brit Порадьте чи варто брати ukraineponadyse 107 14 січня 2025 16:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дрессировка и воспитание собак в Москве и Московской области yooyi 0 27 серпня 2021 13:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Корм Monge – чи дійсно вартий уваги SnakesFilmforum 0 14 січня 2025 16:53 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.