Дитячий інтернет-магазин
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Шопінг по Україні
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Алсо Поверфул

ПовідомленняНаписане: 27 липня 2024 14:06    Початкове запитання
27 липня 2024 14:06 з Алсо Поверфул

Доброго дня!Порадьте, будь ласка, хороший інтернет магазин з дитячим одягом.
Буду вдячний за поради.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Mike Trincher

ПовідомленняНаписане: 28 липня 2024 12:13    
28 липня 2024 12:13 з Mike Trincher

Мій досвід покупки дитячого одягу в інтернет магазині "Ярко" https://yarko.ua/ був позитивним. З одного боку, одяг був доступний за ціною і виглядав непогано. Якість матеріалів мене не розчарувала — тканина виглядала не дешево, на дотик приємна та м'яка. Якщо для вас важливіше ціна, то, можливо, це непоганий варіант. На кожен день дитині це нормальний варіант.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Инна Томашевская

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня 2024 20:08    
18 жовтня 2024 20:08 з Инна Томашевская

А де можна підручники для вивчення англійської мови для дітей замовити?
Догори
Andrey Egorov

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня 2024 20:12    
18 жовтня 2024 20:12 з Andrey Egorov

Я часто купую книги на "Бритішбук"! Нещодавно брав кілька підручників для вивчення англійської мови для дітей https://www.britishbook.ua/catalog/nachalnaya-shkola/yazyk-english/ і все сподобалося. Дуже простий сайт — не загубишся у виборі. Книги прийшли швидко, і я був вражений упаковкою. У них багато акцій на навчальні матеріали, так що можна заощадити. Обов'язково перевір їх!
Догори
Niki_N

вік: 42 Овен
секс: чоловік

ПовідомленняНаписане: 06 січня 2025 15:19    
06 січня 2025 15:19 з Niki_N

А мене цікавить коляска та автокрісло для немовляти.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Марина Фодчук

ПовідомленняНаписане: 06 січня 2025 15:28    
06 січня 2025 15:28 з Марина Фодчук

Не можу не розповісти про свій перший досвід замовлення дитячих товарів в інтернет-магазині New-Baby https://new-baby.com.ua/ . Як молода мама, я завжди шукаю, де купити якісні товари для своєї малечі, і цей магазин став справжньою знахідкою! Шукала зручне автокрісло та кілька іграшок, а в результаті знайшла цілий скарб: величезний вибір, доступні ціни та приємне обслуговування. Доставка порадувала швидкістю, а речі були акуратно упаковані. До того ж якість товарів просто супер – усе м'яке, безпечне і на вигляд навіть краще, ніж на фото. Тепер точно знаю, де замовляти все необхідне для дитини не виходячи з дому.
Догори
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Шопінг по Україні
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Шукаю надійний інтернетмагазин зі спортивним одягом altanka 1 11 квітня 2025 15:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий одяг altanka 1 01 травня 2025 15:04 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень дитячий футбол spilkuvannya 0 25 квітня 2025 01:45 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий термопринтер ukraineponadyse 447 21 червня 2024 09:34 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий ігровий майданчик ukraineponadyse 4 03 січня 2025 13:32 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий психолог допоможіть знайти altanka 3 15 травня 2025 11:11 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий спортивний майданчик altanka 1 20 січня 2025 14:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий невролог spilkuvannya 1 11 лютого 2025 19:34 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Як вибрати дитячий диван Ukraine1 1 06 травня 2025 17:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий батут ukraineponadyse 3 03 січня 2025 13:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дитячий медичний центр doska 0 14 травня 2025 11:31 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.