Де мені замовити якісну толстовку з логотипом?
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Stranger

вік: 36 Овен
секс: чоловік

ПовідомленняНаписане: 13 травня 2025 14:22    Початкове запитання
13 травня 2025 14:22 з Stranger

Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна замовити якісні толстовки з логотипом для невеликої IT-компанії? Плануємо провести корпоративний виїзд, і хочемо зробити єдину айдентику для команди, щоб виглядати згуртовано й професійно. Важливо, щоб самі вироби були дійсно зносостійкими, а друк — не зліз після кількох прань. Також цікавить можливість вибору розмірів, кольорів та форматів нанесення. Не хочу зв’язуватись із підрядниками, які обіцяють золоті гори, а на виході дають дешевий товар з неточним логотипом. Можливо, хтось уже робив замовлення на подібні речі й може поділитися перевіреним контактом або посиланням на надійний сервіс, де дійсно знають, як виготовляти толстовки на замовлення для бізнесу або команд? Буду вдячний за поради та реальний досвід.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Arhitektor24

вік: 36 Овен
секс: чоловік

ПовідомленняНаписане: 13 травня 2025 14:26    
13 травня 2025 14:26 з Arhitektor24

Я зовсім нещодавно замовляв саме такі толстовки з логотипом для нашої волонтерської організації — дуже задоволений результатом, тому з радістю поділюсь перевіреним варіантом. Ми шукали щось помірне за ціною, але щоб виглядало презентабельно, адже планували фотосесію та участь у кількох міських заходах. Спочатку сумнівався, чи варто довіряти інтернет-магазину, але після спілкування з менеджером зрозумів, що маю справу з професіоналами. Вони допомогли підібрати тканину, порекомендували спосіб друку, який найкраще тримається на текстилі, і навіть зробили тестовий макет. Замовлення було готове в обумовлені терміни, жодних “сюрпризів” по кольору чи розміру. А головне — наш логотип виглядає чітко, контрастно, й навіть після кількох прань не втратив кольору. Раджу тобі звернутись до рекламної агенції "Твій Дизайн" — там пропонують дійсно якісні толстовки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p114364025-tolstovki-logotipom-zakaz.html зручну форму замовлення, і можна одразу обрати бажану модель. До того ж, працюють по всій Україні, що дуже зручно. Якщо шукаєш надійного підрядника — це саме той варіант.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Де замовити якісну онлайнрекламу у Луцьку interes 0 18 травня 2025 22:18 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де замовити якісну рекламу в Instagram та Facebook для онлайнмагазину kiev 0 19 травня 2025 20:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де замовити якісні повербанки з логотипом iformaciya 2 25 березня 2025 21:22 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Мені потрібно купити електродвигун Ukraine1 1 20 березня 2025 21:47 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Мені потрібна бітумна черепиця Ukraine1 1 16 січня 2025 20:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де мені найкраще купити паперові пакети для бізнесу kiev 3 16 травня 2025 19:10 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де можна знайти якісну бордюрну стрічку для дачі kiev 3 29 квітня 2025 19:03 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Як обрати якісну спортивну майку мій досвід та поради GoingRemote 0 19 травня 2025 13:29 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де купити якісну оптику для полювання spilkuvannya 1 06 лютого 2025 12:31 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где заказать пошив жилетов с логотипом interes 1 13 березня 2025 18:34 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где заказать бутылки с логотипом для подарков клиентам kiev 1 22 квітня 2025 14:24 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где заказать толстовки с логотипом для персонала кафе spilkuvannya 1 25 березня 2025 22:06 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где заказать спортивные бутылки с логотипом Ukraine1 1 20 березня 2025 19:03 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Кто заказывал спортивные бутылки с логотипом ukraineponadyse 1 20 березня 2025 19:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где купить термочашки с логотипом для подарков wikihoodforums 1 20 березня 2025 18:45 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где заказать спортивные бутылки с логотипом для мероприятий altanka 1 20 березня 2025 18:57 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Жилеты с логотипом kiev 1 13 березня 2025 18:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де знайти надійне місце для пошиву футболок з логотипом pravda 2 02 квітня 2025 17:39 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Термокружки с логотипом Ukraine1 1 26 вересня 2024 14:42 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где заказать толстовки с логотипом для персонала автосалона Ukraine1 1 25 березня 2025 22:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Кепки с логотипом ukraineponadyse 0 07 квітня 2025 01:22 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где можно заказать толстовки с логотипом для сотрудников yooyi 1 25 березня 2025 22:09 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Продукти замовити з доставкою kiev 3 16 березня 2025 22:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Де можна замовити свіжі овочі та фрукти з доставкою додому pravda 1 05 квітня 2025 22:20 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Шукаю як замовити товари Ашану sehong 4 07 січня 2025 23:51 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.