В пошуках плитки
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
ocxuk

ПовідомленняНаписане: 07 лютого 2025 23:19    Початкове запитання
07 лютого 2025 23:19 з ocxuk

Привіт! Планую облаштувати доріжки біля будинку і шукаю поради щодо вибору тротуарної плитки. Може, підкажете перевірені магазини або виробників, де можна купити якісну плитку за адекватною ціною? Буду вдячний за будь-які поради!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Вероника Лимарева

ПовідомленняНаписане: 09 лютого 2025 10:44    
09 лютого 2025 10:44 з Вероника Лимарева

Хочу поділитися своїм досвідом з придбання тротуарної плитки для двору. Я нещодавно замовляла плитку у компанії PL2T, і можу сказати, що це був комфортний процес! Замовила плитку по дуже привабливій ціні — всього від 236 грн за м², що дійсно вигідно для такої якісної продукції. Вибір дуже великий, і навіть з доставкою та розвантаженням все пройшло на найвищому рівні. Співпрацюють з усіма популярними виробниками бруківки, тому якість плитки була на висоті! Дуже зручна доставка по Києву та області, швидко все привезли і без проблем розвантажили.Раджу купити тротуарну плитку, якщо ви ще не визначились, де обрати варіант для себе. Я абсолютно задоволена і радуюсь своєму вибору.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Питання-відповідь
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Укладка тротуарної плитки kiev 1 12 травня 2024 12:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Укладка тротуарної плитки altanka 1 15 липня 2024 12:47 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Я в пошуках акріл гелю для замовлення sehong 1 10 січня 2025 23:22 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень В пошуках рушникосушника Ukraine1 1 16 грудня 2024 19:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень В пошуках магазину з якісними тканинами kiev 1 21 жовтня 2024 22:01 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень В пошуках магазину з подами Ukraine1 3 31 серпня 2024 17:14 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень В пошуках універсального магазину Ukraine1 1 18 січня 2025 19:07 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.