Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
ocxuk
|
Написане: 07 лютого 2025 23:19 Початкове запитання | |
|
Привіт! Планую облаштувати доріжки біля будинку і шукаю поради щодо вибору тротуарної плитки. Може, підкажете перевірені магазини або виробників, де можна купити якісну плитку за адекватною ціною? Буду вдячний за будь-які поради! |
|
Догори |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Написане: 09 лютого 2025 10:44 | |
|
Хочу поділитися своїм досвідом з придбання тротуарної плитки для двору. Я нещодавно замовляла плитку у компанії PL2T, і можу сказати, що це був комфортний процес! Замовила плитку по дуже привабливій ціні — всього від 236 грн за м², що дійсно вигідно для такої якісної продукції. Вибір дуже великий, і навіть з доставкою та розвантаженням все пройшло на найвищому рівні. Співпрацюють з усіма популярними виробниками бруківки, тому якість плитки була на висоті! Дуже зручна доставка по Києву та області, швидко все привезли і без проблем розвантажили.Раджу купити тротуарну плитку, якщо ви ще не визначились, де обрати варіант для себе. Я абсолютно задоволена і радуюсь своєму вибору. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 190/500 |
server load: 10% |
Freeboard.at |
server time: 0.18s |
board activity: 7297 |
|