Автоматизація ветклініки
Нова темаВідповісти Київ моє рідне місто! > Наш дім
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
аврора

вік: 38 Телець
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 07 вересня 2024 22:46    Початкове запитання
07 вересня 2024 22:46 з аврора

Я новенький у світі ветеринарії і хочу робити все за найновішими стандартами. Моя клініка потребує сучасного рішення для автоматизації процесів, і я гублюся у виборі найкращої програми для цього. Буду вдячний за поради, особливо хочу знати, які програми пропонують гнучкість та швидкість для малого бізнесу. Можливо, хтось мав схожий досвід і може поділитися?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Веркина

вік: 37 ваги
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 09 вересня 2024 21:46    
09 вересня 2024 21:46 з Веркина

З власного досвіду можу рекомендувати вам подивитися на програму ENOTE, яка відмінно справляється з усіма потребами сучасної ветклініки. Це дуже гнучке та інтуїтивно зрозуміле рішення, яке допоможе вам ефективно управляти клінікою, планувати графіки прийому, контролювати запаси ліків, підключати Чекбокс https://enote.vet/e4doc/pidkliuchennia-chekboks-v-ienoti/ і вести медичні картки тварин. ENOTE пропонує величезну кількість інтеграцій із різними сервісами, що робить його ідеальним варіантом для розвитку вашого бізнесу.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Київ моє рідне місто! > Наш дім
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Автоматизація ветклініки потрібна forumukraine 1 24 квітня 2025 22:09 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматизація ветклініки interes 1 04 лютого 2025 22:42 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматизація ветклініки Ukraine1 1 19 січня 2025 23:56 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматизація ветклініки altanka 1 13 жовтня 2024 22:18 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматизація ветклініки цікавить iformaciya 1 24 квітня 2025 22:17 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Автоматизація ветклініки spilkuvannya 1 30 березня 2025 18:14 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Програма автоматизації для ветклініки pravda 1 30 березня 2025 18:20 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Краща програма автоматизації для ветклініки Ukraine1 4 02 березня 2025 22:05 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Вибір програми автоматизації для ветклініки forumukraine 1 30 березня 2025 15:41 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Програма автоматизації ветклініки sehong 1 04 лютого 2025 23:32 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Програма автоматизації для ветклініки ukraineponadyse 1 02 березня 2025 22:10 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.